opening maart 1910

Al meer dan 110 jaar…

een begrip in Amsterdam. Simpelweg door kwaliteit voorop te zetten en de beste broden te maken. Dat is al sinds 1910 ons uitgangspunt en dat is het nog steeds. Het begon allemaal op ’n zaterdag in maart 1910 toen Simon Meijssen zijn deuren opende.

Pionieren in het begin

De houtoven op de juiste temperatuur

Simon hield alles in de gaten en was toen al bezig om het beste brood van Amsterdam te bakken. Deze genen zijn generaties lang doorgegeven en maken waar we vandaag de dag staan.

Vanaf 1986 begonnen we verder te groeien

Meer vestigingen

Met de groei van het aantal winkels werd de bakkerij aan de Albert Cuyp ook steeds verder uitgebreid. De kelder werd uitgediept en maakte het mogelijk om onze wagen en het groeiende aantal kratten te herbergen. Er kwam dus productieruimte vrij om onze nieuwe winkels aan de PC Hooftstraat, Koninginneweg en de Nieuwe Vijzelsstraat te bevoorraden. Eerst nog met een handkar, maar tegenwoordig met een elektrische vrachtauto.

Co Meijssen liep 15 jaar geleden over het plein bij het WTC. Met een voortuitziende blik deed hij, een daar gevestigde bloemist, een voorstel om de winkel over te nemen. Zo konden we daar meegroeien met de toenemende bedrijvigheid op de Zuidas. Een trip naar Londen samen  met zijn vrouw Marja werd de inspiratie voor Bakken met Passie aan de Albert Cuypstraat. Een open lichte winkel met de mogelijkheid om een gebakje of broodje te eten in de bakkerij. Door het pand ernaast toe te voegen aan de bakkerij werd de productieruimte werd optimaal om alle winkels dagelijks van heerlijk brood en gebak te voorzien.

Co Meijssen (derde generatie Meijssen)

Wij doen gewoon wat we graag doen: goede producten maken en vriendelijk zijn voor onze klanten. Zo simpel is het.

We delen graag

Laten we contact houden

Dagelijks gebakken

het lekkerste brood en gebak voor jou